06-34009124 hallo@isimedia.nl

Online vieren en vloggen

Aantal deelnemers

15 of meer

Prijs

€ 250

Lengte

2,5 uur

Startdatum

op afspraak

Doelgroep

Voorgangers, vrijwilligers achter de camera

Streaming online kerkdiensten zijn niet meer weg te denken. Sinds de coronacrisis van 2020 is het aantal kerken dat online vieringen c.q. online kerkdiensten aanbiedt geëxplodeerd. Ook het aantal kerkelijke vlogs van predikanten en pastores groeit. En er wordt geïnvesteerd in goede apparatuur. De vraag naar inhoudelijke professionalisering neemt navenant toe: je wilt wel de kerkdienst of vlog goed in beeld brengen.

Inhoud

ISI Media biedt de online workshop Online Vieren en Vloggen aan onder het motto ‘Streaming The Temple’:

Aan allebei de kanten van de rivier zullen bomen groeien. De bladeren van die bomen verdorren niet. En de vruchten van die bomen raken nooit op. Elke maand krijgen de bomen nieuwe vruchten. Dat komt doordat het water van de rivier uit de tempel stroomt. De vruchten worden als voedsel gebruikt, en de bladeren als medicijn.” (Ezechiel 47,19)

In de workshop Online Vieren en Vloggen rusten we je toe om professionele online kerkdiensten, vlogs en andere videoproducties te verzorgen.

Inhoud

  • Online kerkdienst of kerkelijke vlogs produceren
  • Decoupage
  • Overige elementen
  • Casus
  • Non-verbale communicatie
  • Enkele tips tot besluit
  • Q&A-sessie

Technisch gezien zijn online kerkdiensten vaak op orde door de aanschaf van goede camera’s, geluidinstallaties en dergelijk. Waar minder aandacht naar uitgaat is het juiste gevoel voor de inhoudelijke kant. Maar daar gaat het om! Wil je inhoudelijk je online vieringen of kerkelijke vlogs verbeteren, dan is dit webinar voor jou bedoeld.

Aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze training. Kies hieronder voor de knop Aanvragen om je aan te melden.

Bij dit webinar nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je verdere wensen door te nemen en een datum af te spreken.