06-34009124 hallo@isimedia.nl

Train jezelf. Alleen. met een groep. Online of bij jou.

Zo werkt het

Altijd persoonlijke aandacht

Alle trainingen van ons bieden we met vakmanschap, empathie en enthousiasme aan. Ons doel: Jij wordt van de training sterker.

We hebben twee soorten trainingen: individuele en groepstrainingen. Al het aanbod is in-company, in-church of online te volgen. Op ieder gewenst moment kun je boeken.

Individuele trainingen

Alle individuele trainingen zijn online en betaal je vooraf via onze webwinkel. Na betaling geven we je binnen 24 uur toegang tot de training die je hebt gekozen. Je kunt iedere individuele online training in je eigen tempo volgen. 

Groepstrainingen

Groepstrainingen geven wij op jouw locatie. Je vraagt een training aan. Dat is vrijblijvend. We bellen je om de details door te nemen, zoals:
– aantal deelnemers
– leerwensen
– de inhoud van de training
– de benodigde faciliteiten

Op basis daarvan doen we je een voorstel. Ga je daarmee akkoord, dan sturen we een opdrachtbevestiging. Voor organisaties komt er achteraf een factuur. Als het een langer leertraject is, kunnen we voorstellen 50% vooraf, en 50% achteraf te factureren.

Prijsvoordelen

Indien jullie organisatie een CRKBO-registratie heeft, kunnen we mogelijk de trainingen BTW-vrij verzorgen omdat enkele docenten in het CRKBO-register staan ingeschreven.

Ben je (een) particulier(e) organisatie en betaal je de training. Bij de aangifte inkomenstenbelasting kun je opleidingskosten aftrekken met een drempel van € 250. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je geen recht hebt op studiefinanciering en dat de studie voor je (toekomstig) beroep is en een leertraject is. Je mag alleen cursusgeld en leermiddelen aftrekken (zgn. noodzakelijke kosten). Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

BTW, voorrijkosten

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW. Bij trainingen op locatie berekenen wij voorrijkosten.

Certificaat

Op verzoek verstrekken we een certificaat als bewijs van deelname.

Algemene voorwaarden

Op al onze trainingen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Kwaliteit

ISI Media gaat voor kwaliteit. Wij volgen landelijke communicatie- en coachingsstandaarden.

                    

CORONA

Alle groepstrainingen kunnen in een online variant worden aangeboden. Wij hanteren de RIVM-maatregelen en daarvoor hebben we een eigen routekaart. Daarin zie je onder welke omstandigheden wij trainingen op jouw locatie geven. Dat is afhankelijk van de plaats, het aantal deelnemers en de geldende (basis)regels. Online garanderen wij dezelfde kwaliteit en uitkomsten als de klassikale trainingen. 

Staat jouw onderwerp niet in ons aanbod?

Je kunt ons ook vragen voor workshops op maat. Bijvoorbeeld over privacy, mediawijsheid, specifieke toepassingen als MailChimp, Hootsuite of SEO, nieuwsbrieven of contentstrategie maken, of andere aspecten waar jij in je communicatie tegen aanloopt. Vraag vrijblijvend om advies over jouw trainingsbehoefte. 

Heb je nog Vragen?

Wij staan voor je klaar. Je kunt ons op werkdagen telefonisch of digitaal bereiken. Bel ons of neem contact op via het contactformulier.